Teamet bag

Anders Guldhammer Vorborg

Anders Guldhammer Vorborg er CEO og Co-Founder af MentalVoice. Han er en ildsjæl med erfaring og en stor passion inden for potentialeudvikling, trivsel, mental styrke og gruppedynamiske processer. 


Anders har en baggrund inden for elitesport både som atlet, træner og leder og har derfor stor erfaring i arbejdet med egen og andres trivsel, mentale styrke og performanceudvikling. 


Han arbejder målrettet for at MentalVoice kan være medskaber af stærke og sunde udviklingsrammer i musikbranchen, hvor fokusset på øget trivsel, mental styrke og performanceudvikling er højt prioriteret.     


Uddannelsesbaggrund:

 • Kandidat i Humanistisk/Samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab på KU (Fokus på Sportspsykologi, talentudvikling, coaching og personlighedspsykologi)
 • Pædagog – Sundhed, Krop og Bevægelse
 • Diplomtræner i DIF/TD


Praksiserfaring:

 • Talentchef
 • Sportspsykologisk konsulent
 • Chefungdomslandstræner
 • Ass. Damelandstræner
 • Talenttræner
 • Pædagogisk praksis

  Kamilia Amélie er coach og mental sparringspartner hos MentalVoice i de forskellige typer af mentale coachingforløb samt i den telefoniske rådgivningsservice ”MentalTalk”. Hun er desuden en del af advisory boardet.


  Hun er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har et coachingforløb bag sig hos ledelsesekspert Christian Ørsted. Hun er desuden sangerinde og sangskriver og har stor erfaring fra lydstudiet og på scenen som artist.


  Hun har bl.a. udgivet egen musik, været på Danmarks-tour med Lukas Graham og Alphabeat og har samarbejdet med både Wafande, Faustix og Aviciis bagland i form af den svenske duo Cazzette og den Hollandske DJ Nicky Romero.

  Malene Dyhrman Flou Nielsen er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Udover psykologiuddannelsen har hun også en uddannelse som pædagog bag sig, samt et 41 ugers iværksætterforløb.

   

  Hun har erfaring med terapeutiske, rådgivende og støttende samtaler med både børn, unge og voksne fra bl.a. Børnetelefonen, Københavns Kommune og Psykologisk Samtalecenter. Hun har igennem sin kontakt med de forskellige brugergrupper fået et indblik i mange forskellige psykologiske problemstillinger, hvor specielt selvværdsproblematikker, præstationsangst og stress har været gennemgående temaer. Hun er certificeret indenfor køns- og kropsperspektiver fra Københavns Universitet, hvilket betyder, at hun derfor har en stor viden indenfor og om dette område og de tilknyttede problemstillinger.

   

  Gennem hendes arbejde i organisationen DareGender, der arbejder med køn og ligestilling med fokus på mænd, og gennem hendes afsluttende speciale blev hun optaget af temaet omkring mænd og mental sundhed. Her så hun gentagne gange beskrivelser af mænd som værende præsenterede i samfundets topposter men samtidig også i statistiker vedrørende misbrug, selvmordsrisiko og underbehandlede diagnoser.

   

  Foruden den almenpsykologiske viden om mental sundhed og hendes erfaringer med samtaleterapi, ønsker Malene at bidrage med dette kønsperspektiv til MentalVoice. Det er et interessant perspektiv set i forhold til musikbranchen, hvor der er rigtig mange mænd, og hvor der i den seneste tid har været rigtig mange historier om både misbrug og selvmord blandt de mandlige artister. Med dette perspektiv ønsker Malene dermed at være med til at favne kompleksiteten i det at være menneske i musikbranchen. 


  Sofie Taarnberg er frivillig kommunikations- og SoMe-redaktør hos MentalVoice.


  Hun har en bachelor i socialvidenskab og journalistik fra Roskilde Universitet og er nu i gang med kandidatuddannelsen Kommunikation og Socialvidenskab.


  Sofie drømmer om at kunne bruge sin interesse, viden og kompetencer til at gøre en forskel og skabe forandringer i samfundet, hvilket er årsagen til, at hun har kastet sig ud i forskellige former for frivilligt arbejde. De sager, der fylder mest for Sofie, er klimaet, ligestilling, humanitære kriser og aftabuisering af mentale/psykiske problemer.


  Udover at have en passion for at bruge sine skrivefærdigheder og formidlingsevner i en professionel kontekst, drømmer Sofie også om at kunne bruge disse til at inspirere og vække følelser i folk igennem digte og historier.


  Anders Guldhammer Vorborg

  Lotte Lund Olsen er CFO og Co-Founder af MentalVoice, og hendes interesseområder er sport og musik.


  Lotte har selv arbejdet en del med potentialeudvikling og mental sundhed i forbindelse med sin egen baggrund som badmintonspiller på topplan samt indenfor sin erhvervskarriere, hvor hun pt. er ansat som Sportschef hos Danmarks Bowling Forbund.


  Uddannelsesbaggrund:

  • Merkonom i markedsføring
  • Merkonom i økonomi
  • Akupunktør
  • Team Danmarks sportschefs/lederuddannelse


   Erhvervs erfaring:

   • Professionel Badmintonspiller 1985-1996
   • Kundeservicechef hos Bladkompagniet A/S
   • Kvalitetschef hos FK Distribution A/S
   • Sportschef hos Danmarks Bowling Forbund

   Søren Schou, bedre kendt som Pharfar, er en dansk musiker og producer. Søren er 50 år gammel og har været mere end 30 år i musikbranchen, og udover selv at være udøvende artist så er han også producer, hvor han blandt andet har produceret for navne som Bikstok Røgsystem, Natasja, Wafande, kaka og Shaka Loveless, så han har stor erfaring med livet som turnerende musiker samt til det at producere musik i et studie. 

    

   Som Søren selv siger, så er musikbranchen en hård branche, hvor der konkurreres konstant om salgstal samt hitliste placeringer, hvilket til tider kan gå hårdt ud over artisterne. Som artist bedømmes ens kvaliteter ud fra disse parametre og både i medgang og modgang er der et kæmpe pres. Dette pres står artisten som regel alene med, og det er desværre sjældent, at ens omverden er klar til at hjælpe en gennem denne del af livet som musiker.  

    

   Sørens ønske er, at der kommer et større fokus på mental sundhed i den danske musikverden for derved at øge langtidsholdbarheden i branchen. Derfor mener Søren, at det er vigtigt med en organisation som MentalVoice i Danmark.

    

   Citat Søren Schou: Kærligheden til musikken skal i hovedsædet, og ”vi” skal blive bedre til at tage vare på vores talenter og hjælpe dem med at udvikle sig både som mennesker og som artister/musikere.


   Sofie Holst Hansen er projektleder hos genreorganisationen for folk- og worldmusik, Tempi. Derudover er hun medarrangør af Summer in the City Festival, hvor hun blandt andet kører bandcare, fundraising og konferencier-rollen. Sidst men ikke mindst startede hun i 2019 projektet "Under Pressure - den danske musikbranche" for at italesætte mental sundhed gennem egne og andres personlige historier. Desuden har hun gennem årene været tilknyttet diverse spillesteder i henholdsvis Aarhus og København.


   Hun er uddannet serviceøkonom med fokus på event og oplevelsesmanagement samt en overbygning i innovation og entreprenørskab.


   Hun er drevet af musik, mennesker og har en særlig stor interesse for at skabe en mere bæredygtig og afbalanceret musikbranche inden for mental sundhed, kønsbalance og mangfoldighed.

   Jesper Jürgensen er oprindelig uddannet lærer med musik som hovedfag. Han har i 25 år arbejdet som journalist og kommunikationsrådgiver med kommercielle medier og brancheforeninger, samt i specialforbund indenfor sportens verden. 


   Jesper har en stor passion og interesse for musik. Han har et ønske om at gøre de kommende generationer af musikere mentalt rustede til en musikbranche i konstant forandring.

   Ann-Sofie Rokbøl er musiker og ejer af Culture Crush. Med sin baggrund som formidler, musiker og iværksætter står Ann-Sofie for at søge fondsmidler til Mentalvoice. Hun fungerer også som sparringspartner ifm. organisationens udvikling. 


   Foruden sin rolle hos Mentalvoice, bruger Ann-Sofie sin tid på at hjælpe kunstnere og kreative fra A til B. Det gør hun ved at lære dem om alt det uden om kunsten: Fundraising, markedsføring, forretningsmodeller osv. Emner som hun selv har erfaring med gennem bl.a. 10 år som musiker, en kandidat i musikvidenskab, “real life”-erfaring som event manager på et marketingbureau og senest iværksætterlivet som ejer af Culture Crush.