Vores mission, vision og værdisæt


Mission


MentalVoice er en non-profit organisation, hvis formål er, at artister, bands, producere, managere og andre aktive aktører i branchen skal have mulighed for at få støtte og hjælp til at tackle og forebygge stress, udbrændthed og mentale udfordringer, så de undgår at miste glæden ved deres erhverv og trives i processen med at opnå de mål, de stiler efter.


Vision


Konkurrencemiljøet i musikbranchen er hårdt, hvilket kan lægge et stort pres på den enkeltes og gruppens mentale velvære. MentalVoice har en vision om, at alle aktører som en del af musikbranchen skal opleve mening og værdi i arbejdet i branchen og generelt i livet. 


MentalVoice værdisæt HI-FI:


Helhed – MentalVoice tilgang tilindivider, grupper og organisationerer at have fokus på det hele menneskes og de miljøer de indgår i.


Integritet – MentalVoice arbejder ud fra, at opnå en sammenhæng mellem organisationens værdier, retningslinier og konkrete tiltag.


Fællesskab – MentalVoice grundlæggende indstilling til at skabe udvikling er, at sammen når vi længere.


Inspiration – MentalVoicesøger at inspirere individer, grupper og organisationer i arbejdet med øget trivsel og mental styrke.