Nyheder

Nyheder

Podcast om mental sundhed i musikbranchen


MentalVoice har udgivet vores podcastserie "Pharfar ta'r musikbranchen bagfra" Advisory Board medlem Søren Schou, bedre kendt som Pharfar, taler med forskellige danske kunstnere om livet som musiker og om en karriere i den danske musikbranche. Simon Kvamm, Lina Rafn og Kidd er bare nogle af programmets gæster.


Giv den et lyt på din foretrukne podcasttjeneste

Samarbejde med DJBFA


Et gratis, skræddersyet coachingforløb med fokus på mental sundhed, mental styrke og trivsel. Det kan vi nu tilbyde DJBFA’s medlemmer. Vi har nemlig netop indgået et samarbejde med

DJBFA / Komponister og Sangskrivere, hvor vi som en del af deres tilbud om karriecoaching tilbyder et forløb med fokus på mental træning.

Fokus på det mentale fundament kan skabe en forståelse for de udfordringer, der afholder dig fra at trives i processen, udfolde din kreativitet og performe i en given kontekst.

Det kan være udfordringer som høje forventninger, frygten for at fejl, manglende motivation, manglende selvtillid og/eller selvværd mm. Netop det kan et coachingforløb med MentalVoice hjælpe med.

Hvis man ikke er medlem af DJBFA, har man som Koda-medlem mulighed for at ansøge om et forløb til 350 kroner.

Undersøgelse af den mentale sundhed i musikbranchen


Har I lyst til at hjælpe MentalVoice med at skabe sundere og stærkere rammer for mental sundhed i den danske musikbranche? Så er det ved at være sidste mulighed i denne omgang. Vi lukker nemlig for svarmuligheder søndag d. 25 april.


I må også meget gerne dele linket til spørgeskemaet med jeres netværk i musikbranchen.


Forskning og viden omkring mental sundhed i musikbranchen er mangelfuld. Vi håber derfor på, at I vil hjælpe os med at skabe en større viden på området, så vi kan støtte der, hvor der er behov for det.


Besvarelsen er anonym, og spørgeskemaet tager ca. 9 minutter at besvare. På forhånd mange tak for at bidrage til forskning og viden på området, så MentalVoice i samarbejde med jer og andre bedre og mere målrettet kan støtte mennesket bag musikken.