Nyheder

MentalVoice åbner "MentalTalk"

- En gratis rådgivnings- og mental sparringsmulighed for musikskabere, musikere og branchefolk.

Har du brug for mental sparring i forbindelse med dit virke i musikbranchen?


Er du artist, bandmedlem, sangskriver, producer m.fl. og ønsker at styrke dine evner til at håndtere nervøsitet, præstationspres i studiet eller på scenen, work-life balance, eller andet der forhindrer dig i at præstere som du ønsker og trives optimalt i dit virke?


Er du manager/A&R og ønsker viden og mentale redskaber til at støtte dine artister/bands i arbejdet med deres mentale univers samt mentale redskaber til egen mentale styrke og trivsel?


Vi sidder klar til at sparre om dine tanker og oplevelser. Uanset hvad der fylder, så giv os et kald på eller send en sms til 60 80 22 30

Tirsdage mellem kl. 10.00-13.00
Onsdage mellem kl. 12.00-15.00


MentalVoice rådgivere vil have en psykologisk baggrund, enten som psykologistuderende, færdiguddannet psykologer eller i arbejdet med performance-psykologi og mental træning. Nogle rådgivere er desuden selv musikere.

Støttet af:

Personligt mentalt sparringsforløb 


Ønsker du at styrke egne og/eller bandets evner til at håndtere nervøsitet, præstationspres i studiet eller på scenen, work-life balance, eller andet der forhindrer dig/jer i at præstere som du/I ønsker og trives optimalt i dit/jeres virke?


Forløbet er gratis hvis du/I er medlem af brancheorganisationen Autor. Hvis du/I ikke er medlem af Autor, har du/I som Koda-medlem mulighed for at ansøge om et forløb til kun 350 kroner.


Fokus på det mentale fundament kan skabe en forståelse for de udfordringer, der afholder dig/jer fra at trives i processen, udfolde din/jeres kreativitet og performe når du/I ønsker det.


Giv os et kald på 60 80 22 30, hvis du vil høre mere om forløbet.


Mentale Workshops og oplæg

MentalVoice udbyder oplæg og workshops der har fokus på mental styrke, trivsel og performancepsykologi.


Vi skræddersyer alle oplæg og workshops ift. målgruppen:

 • Artister
 • Bands
 • Managere
 • A/R`s
 • Generelle branchefolk


Vores oplæg og workshops vil fremme viden omkring musikkens mentale univers og give et overblik over det mentale arbejde både i et teoretisk og praksisorienteret perspektiv.


Eksempler på temaer der kan arbejdes med:


 • Patologiske signaler (Viden om stress, angst og depression samt hvilke signaler man skal være opmærksom på.)
 • Krav/forventninger vs. mentale ressourcer
 • Identitet og drivkraft
 • Vision, værdier og mål
 • Livet som musiker
 • Gruppedynamiske processer
 • Konkrete mentale færdigheder og kompetencer


Kontakt os på kontakt@mentalvoice.dk med afklarende spørgsmål og/eller priser samt videre drøftelser ift. et konkret samarbejde. 

Podcast om mental sundhed i musikbranchen


MentalVoice har udgivet vores podcastserie "Pharfar ta'r musikbranchen bagfra" Advisory Board medlem Søren Schou, bedre kendt som Pharfar, taler med forskellige danske kunstnere om livet som musiker og om en karriere i den danske musikbranche. Simon Kvamm, Lina Rafn og Kidd er bare nogle af programmets gæster.


Giv den et lyt på din foretrukne podcasttjeneste