Om MentalVoice


Historien bag

Idéen om en non-profit organisation opstod i maj 2019, efter at CEO og medstifter Anders Guldhammer Vorborg i tre år havde arbejdet målrettet med mental sundhed med et upcoming band.


Meget af den viden, Anders benyttede ved disse sessions, var viden, man benytter indenfor sportens verden, hvor det at "træne" mental sundhed har været en naturlig del hos elite atleter igennem mange år. Anders spekulerede på, om der fandtes et lignende behov for at "træne" mental sundhed blandt kunstnere i Danmark. Derfor satte han en undersøgelse i gang, hvor det viste sig, at der var et stort behov, og han allierede sig derfor med Lotte Lund Olsen, som herefter blev medstifter samt den administrative drivkraft i MentalVoice.


Vi i MentalVoice tror på vigtigheden af en forebyggende, stærk og målrettet indsats indenfor mental sundhed for derved at kunne mindske risikoen for menneskeligt forfald, der i værste fald kan føre til misbrug og selvmord. I fx musikbranchen har der gennem årene været mange tilfælde, hvor artister tyr til præstationsfremmende midler for at kunne håndtere den stressede hverdag og det store interne og eksterne forventningspres, der er, når man ofte skal performe på og udenfor scenen. Denne kultur vil MentalVoice gerne være med til at ændre.   

 

Vi i MentalVoice vil være med til at skabe et større fokus på mental sundhed gennem et mere holistisk udviklingsperspektiv i branchen. Mennesket, artisten, bandet, produceren, manageren mfl. skal i første række. Det er den enkeltes og gruppens trivsel, glæde og lyst til at udvikle sig, der skal være i fokus. 

 

 

MentalVoice


Vi er en non-profit organisation,  der ønsker at skabe fokus på mental sundhed i den danske musikbranche.

Støt os ved at like os på Facebook
Nyhedsbrev


Hvis du vil opdateres, når der

kommer nye sessions, eller gerne

vil høre mere om MentalVoice og

vores arbejde, så kan du tilmelde

dig vores mailliste her


Kontakt

MentalVoice

Adresse: Gammel Kongevej 11-13, 4 sal 1610 København V


CVR Nr.: 40707670


Email: kontakt@mentalvoice.dk


Phone: (45)  6169 4820


Copyright © 2019 MentalVoice.dk

All rights reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend