Nyheder

Nyheder

I MentalVoice er vi stolte over at kunne byde Sofie Taarnberg velkommen om bord i MentalVoice som frivillig redaktør med arbejdsområder indenfor kommunikation og SoMe.

Sofie Taarnberg er 22 år og studerer journalistik og socialvidenskab på Roskilde Universitet. Hun er meget passioneret omkring kreativitet og formidling, og hun er meget interesseret i samfundstendenser og samfundsudviklingen.


Sofie er en spændende profil, der vil øge MentalVoices muligheder for at højne kvaliteten af intern og ekstern kommunikation samt udbrede budskabet om øget fokus på mental sundhed i musikbranchen.


Læs mere om Sofie og om resten af teamet bag MentalVoice her .

MentalVoice har set frem til at kunne præsentere de to nye medlemmer af vores Advisory Board. Det er derfor med stor glæde, at vi kan meddele, at både Kamilia Amélie og Søren Schou har sagt ja til at være en del af det fremtidige arbejde hos MentalVoice. Nedenfor kan I læse lidt mere om de to nye ansigter i MentalVoice.

Kamilia Amélie er sangerinde, sangskriver og producer, og læser pt. psykologi på Københavns Universitet. Hun har en danseuddannelse og et coachingforløb bag sig og ikke mindst mange timer i studiet og på scenen som artist. Desuden arbejder hun for musikorganisationen ROSA som konferencier på Spot-festival og som instruktør på projektet Poppilot, hvor unge piger lærer at lave og spille musik, og så arrangerer hun netværksmøder for musikere i samarbejde med DJBFA.


Kamilia har selv udgivet musik, bl.a. med Wafande og Faustix,

hun har været på en 2,5 måneder lang tour med Lukas Graham, været special guest for Alphabeat og opvarmning for Nabiha og sidst men ikke mindst, er hendes vokal, med tekst og melodi, blevet solgt til Aviciis bagland og brugt af både den svenske duo Cazzette og den Hollandske DJ Nicky Romero.

Læs mere om Kamilia Amélie og om resten af teamet bag MentalVoice her.Søren Schou, bedre kendt som Pharfar, er en dansk musiker og producer. Søren er 45 år gammel og har været i musikbranchen i mere end 25 år. Udover selv at være udøvende artist, er han producer, hvor han blandt andet har produceret for navne som Bikstok Røgsystem, Natasja, Wafande, kaka og Shaka Loveless, så han har stor erfaring med livet som turnerende musiker samt med det at producere musik i et studie. 

 

Som Søren selv siger, så er musikbranchen en hård branche, hvor der konstant konkurreres om salgstal samt hitlisteplaceringer, hvilket til tider kan gå hårdt ud over artisterne.

Som artist bedømmes ens kvaliteter ud fra disse parametre og både i medgang og modgang er der et kæmpe pres.

Dette pres står artisten som regel alene med, og det er desværre sjældent, at ens omverden er klar til at hjælpe én gennem denne del af livet som musiker.

 

Læs mere om Søren Schou (pharfar) og om resten af teamet bag MentalVoice her.

MentalVoice


Vi er en non-profit organisation,  der ønsker at skabe fokus på mental sundhed i den danske musikbranche.

Støt os ved at like os på Facebook
Nyhedsbrev


Hvis du vil opdateres, når der

kommer nye sessions, eller gerne

vil høre mere om MentalVoice og

vores arbejde, så kan du tilmelde

dig vores mailliste her


Kontakt

MentalVoice

Adresse: Gammel Kongevej 11-13, 4 sal 1610 København V


CVR Nr.: 40707670


Email: kontakt@mentalvoice.dk


Phone: (45)  6169 4820


Copyright © 2019 MentalVoice.dk

All rights reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Godkend